72 de ingeri de Mireille Labonte

By Miky / April 10, 2015

Calauzele noastre de zi cu zi

“Ingerii sunt fiinte spirituale care pot interveni in viata voastra, numai daca doriti acest lucru. Odata ce ati luat legatura cu ei, ingerii se vor afla langa voi pentru a va ajuta. Ce fel de ajutor va pot acorda? De toate felurile, indiferent daca este vorba despre viata practica, gandurile, elanurile inimii sau suferintele voastre.”

Ce inger sa invocam?

“Ingerii sunt fiinte supranaturale care exista, inainte de toate, in noi insine. Cu alte cuvinte, toti ingerii pot fi considerati parti ale ┬ásinelui nostru, care nu asteapta decat sa ne calauzeasca in mod constient si efectiv. Cand chemati un inger, invocati de fapt o parte a fiintei voastre care reprezinta calitatile sau raspunsurile pe care le cautati. Asadar, nu e necesar sa precizati despre ce inger este vorba; va puteti limita sa va invocati ingerul pazitor, fara ca el sa aiba un nume si un camp de actiune definite. Daca va simtiti mai in largul vostru cand va chemati ingerul pazitor fara a sti exact care este rolul lui, e foarte bine si asa. Ii puteti cere intelepciune, cunoastere, noroc, pricepere, iar el va va indruma.”

“Dar daca doriti sa intrati in legatura cu un inger anume, cartea de fata va va fi cat se poate de utila. Mai intai, trebuie sa vedeti ce inger vegheaza asupra voastra, in functie de data de nastere. Acest inger va cunoaste deja; pe scurt, el este cele de care aveti nevoie. In egala masura, va pot asista si arhanghelii care vegheaza asupra ingerilor. Daca aveti o anumita problema de rezolvat, puteti alege sa va rugati ingerului care se ocupa cu precadere de ceea ce va nelinisteste.”

Gasiti aceasta carte, aici:

IMG_20150410_162002

About the author

Miky

Click here to add a comment

Leave a comment: