• Home  / 
  • Carti
  •  /  Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice de Wayne W. Dyer

Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice de Wayne W. Dyer

By Miky / January 20, 2017

“Imediat ce vei avea incredere in tine, vei sti cum sa traiesti.” Goethe

“Cum stiu care este misiunea mea?
Iti vei gasi pasiunea in ceea ce te inspira cel mai mult. Cand esti inspirat, nu trebuie sa intrebi niciodata despre scopul tau. Il traiesti. Pentru unul dintre copiii mei, este vorba despre a calari si a-si petrece timpul la grajduri. Fata mea se simte in al noualea cer cand este calare sau chiar cand curata o boxa plina de balegar. O alta fiica de-a mea se simte inspirata doar cand canta, compune muzica sau o interpreteaza. Pentru alta, ceea ce-i confera un scop in viata sunt lucrarile sale de pictura si grafica. Pentru alta, este vorba despre proiectarea de website-uri si crearea de programe informatice pentru altii. Pentru mine este despre a scrie si a cuvanta si a crea produse pentru a-i ajuta pe oameni sa devina independenti.”
“Pasiunea ta care este? Ce face ca sufletul tau sa tresara si tu sa te simti ca si cum ai fi in deplina aromonie cu motivul pentru care, de la bun inceput, ai aparut aici? Sa stii fara indoiala urmatorul lucru: orice ar fi poti sa-ti castigi existenta in acest mod si, in acelasi timp, sa oferi un serviciu si altora. Garantat.”

wayne-dyer-cele-10-secrete-ale-succesului-si-pacii-launtrice-2000x2000

“Cum imi pot gasi scopul?
Raspunsul meu este ca vii pe aceasta lume cu absolut nimic. Vei parasi aceasta lume fizica in exact acelasi fel. Prin urmare, singurul lucru pe care il poti face cu viata ta este sa o daruiesti. Vei incepe sa simti ca ai un scop daca poti gasi o cale de a veni intotdeauna in ajutorul celorlalti. Scopul se refera la ajutorul acordat. Se refera la a-ti muta atentia dinspre tine si interesul personal si a-i ajuta cumva pe ceilalti.”

“Omul devine maret exact in masura in care lucreaza pentru bunastarea seamanului sau” Gandhi

O carte minunata despre scopul in viata, despre iubire, despre tacere, despre divinitatea din tine…

O poti gasi AICI: Cele 10 secrete ale succesului si pacii launtrice 

About the author

Miky

Click here to add a comment

Leave a comment: