• Home  / 
  • Blog
  •  /  Eliberează-te de stres – EFT cu expert Matrix Reimprinting Nicoleta Nistor

Eliberează-te de stres – EFT cu expert Matrix Reimprinting Nicoleta Nistor

By Miky / May 4, 2018

unnamed

Este deja cunoscut faptul că sănătatea emoțională joacă un rol important în sănătatea noastră fizică.

Din ce în ce mai mulți oameni ajung să conștientizeze, deși târziu, când boala este deja instalată, că stresul și emoțiile negative au un impact puternic negativ asupra sănătății noastre.

“Cauza tuturor emoțiilor negative este existența unei întreruperi în circuitul energetic al corpului”, spune Gary Craig.

Viața nu este întotdeauna ușoară. De fapt, pentru cei mai mulți oameni viața de zi cu zi implică foarte mult zbucium și stres.

Mai ales în timpurile noastre, când totul se întâmplă cu repeziciune, ești bombardat de o multitudine de informații și sarcini și simți că ești supus unei presiuni sociale și economice foarte mari.

Fie că e vorba de bani, serviciu/carieră/afacere, sănătate sau relații, majoritatea oamenilor se simt copleșiți de griji și se luptă cu mult mai mult stres și anxietate decât își dau seama.

Și ei își doresc să își facă viața mai bună, mai ușoară și mai plăcută, dar pur și simplu nu știu cum sau metodele folosite până acum nu au funcționat.

Prietena mea, Nicoleta Nistor te poate invata tehnici si metode eficiente prin care sa te relaxezi, sa iti recapeti rapid echilibrul si sa iti imbunatatesti viata.

Nicoleta este fondatoarea “Eft for you” si ii sprijina pe oameni in procesul de transformare prin Tehnicile de eliberare emotionala (EFT).

Iti recomand cu incredere workshop-ul organizat de ea pentru ca vei descoperi 12+1 tehnici simple prin care sa te eliberezi definitiv de stres.

Când?

Miercuri, 9 mai la Hotel RIN CENTRAL, sala Nicolae Iorga, str. Traian, nr. 55A, sect. 3, Bucuresti

Pentru mai multe detalii si inscrieri, acceseaza:
https://eftforyou.ro/elibereaza-te-de-stres-turneu/ (sunt doua sesiuni in acea zi, poti sa iti alegi ora la care sa participi).

Vino la acest workshop daca te simti permanent tensionat/a, suferi de insomnie, te enervezi foarte usor, te lupti cu depresia sau anxietatea.

În cadrul workshop-ului vei lucra practic pe situatiile stresante si vei invata tehnici pe care sa le aplici imediat ca sa iti transformi starea de spirit din stresata in linistita.

Rezerva-ti locul in sala si alege-ti ora la care vrei sa participi aici: https://eftforyou.ro/elibereaza-te-de-stres-turneu/

About the author

Miky

Click here to add a comment

Leave a comment: