• Home  / 
  • Carti
  •  /  Ghid Practic – Cele patru legaminte de Don Miguel Ruiz & Janet Mills

Ghid Practic – Cele patru legaminte de Don Miguel Ruiz & Janet Mills

By Miky / November 11, 2014

“Cuvantul este ca o samanta, iar mintea umana este un sol fertil, dar numai pentru acele cuvinte pentru care este pregatita.”

“Cele patru legaminte pot fi comparate cu o harta care va indica drumurile catre atingerea destinatiei.

Ele sunt atat de simple incat pot fi aplicate in mai multe directii. Harta nu reprezinta insa decat o jumatate a intregului. Cealalta jumatate sunteti dumneavoastra. In orice relatie exista doua jumatati. Cartea- mesagerul- reprezinta o jumatate a relatiei, in timp ce dumneavoastra sunteti cea de-a doua jumatate, cea care da sens relatiei. “

“Oamenii sunt niste creatori foarte puternici. Ei se nasc cu credinta in Univers, si tot ceea ce creeaza ei are la baza credinta. Credinta este puterea noastra personala, dar ce s-a intamplat cu ea? Noi ne investim toata credinta in convingerile si in legamintele noastre, astfel incat nu ne mai ramane decat foarte putina credinta pentru a ne putea schimba vietile.”

“Sunteti constient de puterea distructiva a barfei? Barfa este o forma directa de magie neagra, caci raspandeste otrava emotionala si teama, stricand buna dispozitie a tuturor. Analizati tot raul pe care l-ati facut barfindu-va pe voi insiva sau pe altii. La inceput va fi dificil sa evitati complet barfa, dar treptat va veti convinge cat de mult va poate transforma viata ruperea legamantului de a mai barfi.”

“Emotiile care ne golesc de energie sunt cele care se nasc din teama. Emotiile care ne daruiesc energie sunt cele cae se nasc din iubire.”

Gasiti aceasta carte aici:

IMG_20141111_111849

 

About the author

Miky

Click here to add a comment

Leave a comment: