Planul de 40 de zile – prima zi

Bine te-am gasit!
Urmeaza sa lucram impreuna timp de 40 de zile.
Acest Plan de 40 de zile se gaseste in Cartea Abundentei de John Randolph Price si reprezinta un program in vederea obtinerii prosperitatii in viata si in afacerile noastre.
Pentru ca nu aveti cu totii cartea, am sa va notez eu in fiecare zi ceea ce aveti de facut:

“Constiinta are nevoie de 40 de zile pentru a realiza un adevar. Orice pauza in timpul acestor 40 de zile intrerupe fluxul energetic si disipa energia acumulata deja in jurul indeii centrale. De aceea, angajeaza-te cu fermitate ca vei duce la bun sfarsit acest program, respectand fiecare zi din el. Daca ai ratat chiar si o singura zi, incepe de la inceput si continua pana cand reusesti sa parcurgi intregul program intr-o continuitate perfecta.”
download

In prima zi a programului, scrie urmatoarea afirmatie in jurnalul tau spiritual:

Incepand din aceasta zi (noteaza data completa), incetez sa mai cred ca banii vizibili sunt sursa mea de bunastare si de siguranta si incep sa privesc lumea efectelor asa cum este ea: o reflectare a convingerilor mele.
Pana acum am crezut in puterea banilor, motiv pentru care am cedat puterea mea personala si autoritatea mea, conferite mie de Dumnezeu, unei convingeri limitate.
Pana acum am crezut in posibilitatea lipsurilor, provocand astfel o ruptura la nivelul constiintei mele de Sursa reala a bunastarii mele.
Pana acum am crezut ca sunt un simplu muritor ce traieste in conditii materiale; datorita acestei credinte, i-am cedat omului din mine si mediului in care traiesc puterea mea.
Pana acum am crezut in iluzia creata de constiinta colectiva a umanitatii, de gandurile eronate ale oamenilor, si mi-am limitat astfel fiinta nelimitata. S-a terminat!
Incepand din aceasta zi renunt la asa-zisa mea umanitate si imi reclam mostenirea divina. Cu alte cuvinte, de acum inainte ma voi considera o fiinta divina.
Incepand din aceasta zi nu il voi mai recunoaste decat pe Dumnezeu ca Substanta a mea, ca Sursa a bunastarii mele si ca Factor de Siguranta.

In continuare urmeaza zece afirmatii ale Principiului.
Citeste cate una in fiecare zi.  In acest fel, de-a lungul celor 40  de zile vei parcurge lista de patru ori.

Dupa ce ai citit afirmatia zilnica fie dimineata la trezire, fie seara inainte de culcare mediteaza asupra ei timp de cel putin 15 minute, focalizandu-te in totalitate asupra fiecarei idei exprimate si lasand aceste idei sa iti umple constiinta.

Dupa fiecare perioada de meditatie, noteaza in jurnal gandurile care iti trec prin minte. Nu uita sa faci zilnic acest lucru.

De vreme ce ai primit deja tot ceea ce iti este necesar (intregul continut al Mintii Infinite iti apartine, iar acum ai devenit constient de acest lucru), dovedeste-ti singur acest Adevar impartasind cu altii din preaplinul tau, in mod regulat, cel putin atat timp cat lucrezi cu acest Plan. Daruirea este o stiinta ezoterica ce genereaza intotdeauna rezultatele scontate, atat timp cat este practicata cu iubire si cu bucurie, caci Legea face ca tot ceea ce daruiesti sa se intoarca la tine multiplicat. In schimb, daca vei practica zeciuiala (personal, prefer cuvantul impartasire) in mod mecanic si calculat, numai pentru a-i “face pe plac” lui Dumnezeu, pentru a scapa de vinovatie, pentru a-ti respecta o obligatie sau pentru a obtine ceva la schimb (pentru ca asa intelegi tu aceasta Lege), nimeni nu va avea de castigat de pe urma daruirii tale, nici macar beneficiarul.

Prima afirmatie:images (2)
DUMNEZEU ESTE ABUNDENTA NESFARSITA. ESTE SUBSTANTA BOGATA SI OMNIPREZENTA IN INTREGUL UNIVERS. ACEASTA SURSA ABSOLUTA A PROSPERITATII INFINITE SE MANIFESTA LA NIVEL INDIVIDUAL PRIN MINE – PRIN REALITATEA MEA.

Sa recapitulam:
Prima zi:
– scrie in jurnalul spiritual (caiet, agenda, carnetel) angajamentul tau. Se scrie doar la inceput. Il poti reciti pe parcurs.
– citeste afirmatia (cel mai bine, dimineata la trezire sau seara la culcare). Mediteaza asupra ei 10-15 minute, focalizandu-te asupra fiecarei idei exprimate, lasa ideile sa iti umple constiinta.
– noteaza gandurile care iti trec prin minte, in jurnal
– uita-te la filmuletul cu Geshe Michael

Si inca un pas mic dar foarte important!!
Lasa zilnic, un comentariu scurt, dupa ce ai bifat ceea ce ai de facut.
In felul acesta, angajamentul tau este si mai puternic.
Ne vom sustine unii pe ceilalti si vom continua impreuna!

Va doresc din tot sufletul succes si fie ca acest program sa aduca fiecaruia dintre noi, ceea ce are nevoie pentru a creste si pentru a se dezvolta!

Cu tot dragul,
Miky

About the author

Miky

Click here to add a comment

Leave a comment: