Planul de 40 de zile – ziua 25

By Miky / September 13, 2015

Bine te-am gasit!

Ziua 25
Afirmatia

BANII NU REPREZINTA SURSA REALA A BUNASTARII MELE.
NICI O PERSOANA, NICIUN LOC SI NICIO CONDITIE EXTERIOARA NU REPREZINTA ACEASTA SURSA.
ADEVARATA SURSA A BUNASTARII MELE ESTE CONSTIENTIZAREA,
INTELEGEREA SI CUNOASTEREA ACTIVITATII

PRODIGIOASE A MINTII DIVINE DIN INTERIORUL MEU.
INTELEGEREA ACESTUI ADEVAR ESTE ABSOLUTA.

DE ACEEA, SI SURSA BUNASTARII MELE ESTE ABSOLUTA.

Ce ai de facut astazi?

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!
Semintele

Fragment din Managementul karmic

A venit momentul sa identificam partenerii nostri karmici de afaceri. Partenerii karmici de afaceri reprezinta esenta Managemetului Karmic. Acestia sunt oamenii care vor face ca tu sa primesti ceea ce vei oferi, iti vor face karma sa se reflecte inapoi spre tine. Ei vor primi karma plantata in constiinta ta, pentru ca aceasta sa iasa la suprafata mai tarziu, pe masura ce vor aparea oportunitati de succes, pe care tu le vei observa, si pe care altii (care nu au plantat constient karma) le vor rata.

Ai o singura sarcina cu fiecare dintre partenerii tai karmici. Sa incerci sa-i faci oameni de succes. Tine minte acest lucru. Iti vei concentra toate eforturile pentru a-i face pe acesti oameni de succes. Si apoi activitatea ta va deveni una de succes – nu e cazul sa-ti faci griji in aceasta privinta, nici nu e nevoie sa te gandesti la ea prea mult.

1 clouds-of-love-heartlarge

Deci, cine sunt partenerii mei karmici de afaceri? Exista patru grupuri de parteneri si e nevoie sa-i ajuti pe toti sa aiba succes:
1. Colegii de serviciu sau angajatii reprezinta primul grup al partenerilor tai karmici.
Poate in trecut i-ai privit pe aceti oameni, ca pe niste simple unelte: angajati, oameni pe care ii angajezi sau de care te folosesti, petnru a duce la bun sfarsit ceea ce ai de facut.
Acum, lucrurile au nevoie sa se schimbe.Aici te afli in alt gen de relatii cu oamenii care lucreaza in jurul tau. Trebuie sa trimiti karma din directia ta inspre ei. Trebuie sa ai grija ca proiectul sa-i faca pe ei sa aibe succes. Acesta este singurul mod de a planta karma de care ai nevoie, pentru a obtine ceea ce si tu iti doresti.
2. Clienti
E obligatoriu sa devii 100% pasionat de ideea de a-i face cu adevarat oameni de succes pe clientii tai.
3. Furnizori. Trebuie sa-i tratezi corect, e neaparat necesar sa manifesti un interes personal pentru ei, sa ai grija de ei si sa faci in asa fel incat acest proiect sa le aduca si lor succes. (Ti-am mai gasit un client, sa zugravesti si bucataria vecinului)
4. Lumea. Partenerul tau ultim de afaceri este unul mare. Reprezinta intreaga lume. Toti partenerii pe care i-am mentionat pana acum, sunt oameni apropiati: oameni cu care muncesti de obicei, dar totusi niste indivizi, care, sunt intr-un fel sau altul, apropiati de tine. Astfel incat, orice ai face pentru a-i ajuta, deja cam functioneaza pentru tine, deci ecoul nu va fi foarte impresionant – ca si cum ai striga intr-un dulap gol de acasa.

10455662_1693670134197773_7956205701438221484_n
E nevoie sa mergem afara, intr-un loc mai mare, intr-un loc indepartat, pentru a obtine un bun ecou karmic. Pentru a fi om de succes in aceasta lume, e nevoie sa facem ceva pentru a transforma lumea insasi intr-un succes. Proiectul nostru trebuie sa contribuie cu ceva pentru aceasta lume.
E nevoie sa iti mobilizezi toate resursele- toate abilitatile si creativitatea ta si a intregii echipe – pentru alt proiect din afara. Mergi la cineva care incearca sa realizeze cam acelasi lucru ca tine si are intr-adevar nevoie de ajutor pentru a-l obtine.
Ceea ce spunem, de fapt, este ca proiectul de reconstructie al bucatariei tale va avea succes, daca mergi si-ti ajuti vecinul sa-si remodeleze bucataria sa cu succes sau – si mai bine – daca mai intai te oferi sa ajuti o organizatie care face renovari gratuite de bucatarii, pentru familiile nevoiase din oras.
Ciudat, nu?
Uita de tine, fa acest lucru pentru altcineva si totul va functiona. Dar fi onest. Nu-i asa ca acesta este modul de functionare a intregii lumi, la care ai sperat dintotdeauna?

Ajutorul este neconditionat: pur si simplu incercam s-o ajutam pe cealalta persoana sa aiba succes.

Asadar:

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!
– astazi..gandeste-te la aceste idei..

Succes!

Cu drag,
Miky

About the author

Miky

Click here to add a comment

Leave a comment: