Planul de 40 de zile – ziua 29

By Miky / September 17, 2015

Bine te-am gasit!

Ziua 29
Afirmatia

DE VREME CE SUNT  CONSTIENT CA SINELE MEU DIVIN REPREZINTA IMPLINIREA MEA ABSOLUTA, MA SIMT IN TOTALITATE IMPLINIT. ACUM SUNT CONSTIENT DE ACEST ADEVAR. AM GASIT ASTFEL SECRETUL VIETII, ASA CA MA POT RELAXA, STIIND CA ACTIVITATEA ABUNDENTEI DIVINE OPEREAZA DE-A PURURI IN VIATA MEA. TOT CE TREBUIE SA FAC EU ESTE SA FIU CONSTIENT DE FLUXUL ACESTEI ENERGII CREATOARE, CARE EMANA INCONTINUU, USOR SI FARA EFORT DIN CONSTIINTA MEA DIVINA. ACUM SUNT CONSTIENT. ACUM SUNT INTEGRAT IN ACEST FLUX.

Ce ai de facut astazi?

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!

Fericire

Deci, in lectia trecuta, am aflat ca de fapt …“Tu esti partenerii tai! Ce inseamna asta? Totul incepe de la tine: tu actionezi si apoi intreaga masinarie incepe sa se miste. Daca tu nu actionezi foarte eficient, atunci tot restul, adica noi, vom avea de suferit. Este in interesul lumii ca tu sa muncesti la capacitatea maxima, tot timpul. Noi avem nevoie de tine. Cu mintea clara.”

Iar pentru a avea mintea clara, Managementul karmic, vorbeste de 7 practici:
1. Practica yoga (gaseste ceva ce ti se potriveste)
2. Incepe sa meditezi (poti invata cateva lucruri de baza- respiratia, urmarirea gandurilor cu calm..)
3. Urmeaza un cod personal de etica (cel putin aceste elemente: Sa protejezi viata. Sa respecti lucrurile altora. Sa respecti relatiile altora. Fii sincer.)
4. Continua sa inveti (Nu te opri din invatat niciodata – invata tot ce poti. Invatatul tine mintea tanara, limpede,ascutita)
5. Ajuta-i pe altii (o viata de om nu este implinita, fara a face inadins cel putin un lucru bun pe zi pentru cineva. Vei vedea ca nu exista satisfactie mai mare decat sa-i ajuti pe altii; si ca pe masura ce dai din timpul tau, ai tot mai mult timp si reusesti sa duci la bun sfarsit tot mai multe lucruri – este pur si simplu karma)
6. Mananca cu pricepere (Daca iti doresti cu adevarat o minte limpede, ai nevoie de o constiinta curata, dupa cum am observat deja la codul personal de etica. Si aceasta inseamna ca e nevoie sa incepem sa evitam hrana care contine multa karma negativa in ea.)
7. Odihneste-te si relaxeaza-te (daca a manca este o pricepere, atunci a te odihni este o arta. Odihneste-te de ajuns – atat cat ai tu nevoie; toti suntem diferiti. Ia in vizor lucrurile care iti irosesc cel mai mult timp, precum televizorul, internetul.Ziarele, revistele..De asemenea poti sa treci prin lucrurile din casa si arunca orice obiect pe care nu l-ai folosit in ultimele sase luni. Toate acestea ocupa spatiu in mintea ta, facand-o confuza si incapabila de a se relaxa.)
Vezi daca poti invata sa te asezi si sa fii linistit timp de zece minute cu tine insuti, tacut, meditand asupra binelui din viata ta si din lume. Invata sa te relaxezi. Noi ceilalti avem nevoie de tine, revigorat si cu mintea clara.

E nevoie sa-ti doresti sa ai succes: nimeni nu poate face acest lucru pentru tine.

Fragment din Managementul karmic

 Asadar:

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– gandeste-te la aceste 7 practici. Ce anume faci deja..ce poti imbunatati…ce poti incepe sa faci?
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!
– HAPPY NOW! VISION FOR THE FUTURE!  :)

Succes!

Cu drag,
Miky

About the author

Miky

Click here to add a comment

Leave a comment: