Planul de 40 de zile – ziua 30

By Miky / September 18, 2015

Bine te-am gasit!

Ziua 30
Afirmatia

NU MA MAI FOCALIZEZ ASUPRA “ACESTEI LUMI” SI IMI CONCENTREZ INTREAGA ATENTIE ASUPRA DUMNEZEULUI DIN MINE, PE CARE IL CONSIDER SINGURA CAUZA A PROSPERITATII MELE.
DECLAR ACUM CA PREZENTA INTERIOARA ESTE SINGURA CARE ACTIONEAZA IN TOATE AFACERILE MELE FINANCIARE, FIIND SUBSTANTA TUTUROR LUCRURILOR VIZIBILE DIN VIATA MEA.
IMI PLASEZ INTREAGA CREDINTA IN PRINCIPIUL ABUNDENTEI CARE ACTIONEAZA PRIN MINE.

Ce ai de facut astazi?

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!

cele-mai-proate-decizii

Inceteaza sa iei decizii!

“Deciziile genereaza alte decizii”

Acum ca ai mintea mai agera si intelegi cu adevarat toata chestiunea cu a-i ajuta pe alti oameni sa aiba succes, este timpul sa vorbim despre tehnici. Aceasta inseamna ca trebuie sa te opresti din a lua decizii. Deciziile se nasc din incertitudinea probabilitatii. Esti obisnuit cu luarea deciziilor, pentru ca in tot acest timp ti-ai incercat norocul.

In acest moment in carte este un exemplu ce arata clar labirintul in care intram atunci cand luam decizii, pro si contra.
Apoi:
“Mi-a devenit clar ca nu conteaza cu adevarat daca iti asumi riscuri sau ramai conservator. Nu conteaza cu adevarat ce decizie iei: aceasta ar putea functiona, sau s-ar putea sa nu functioneze. Dar se pare ca nimeni nu remarca acest fapt. Analistii Renumiti continua sa dezbata argumentele pro si contra par a fi rezonabile si convingatoare mare parte din timp, dar la sfarsit totul este totuna. De fiecare data cand iei o decizie, nu ai nici cea mai vaga idee daca va functiona sau nu. Este uluitor.”

Asadar: Ai trei lucruri noi de indeplinit pe lista ta de activitati de data aceasta:
1. Mergi pentru o sesiune de Sedere in Liniste cu carnetelul tau. Gaseste acea lista cu cinci lucruri, pe care trebuia sa le realizezi in aceasta saptamana. In dreptul fiecaruia ar trebui sa fie scrise niste probabilitati de succes. Acum pentru fiecare dintre ele scrie o lista de pro si contra, doar cate trei argumente pro si trei contra. Apoi scrie cum ar putea esua cele pro. Priveste la ce-ai scris timp de 5 minute si incearca sa simti ca s-ar putea sa fie o cale mai buna.
2. Vom incepe sa schimbam felul tau de a te alimnenta. Exista o metoda simpla de a face acest lucru, care nu are nimic de a face cu a-ti refuza ceva. Si acum, de fiecare data cand iei o gustare sau o masa pe parcursul zilei, opreste-te si noteaza ce-ai mancat si care continea mult zahar, sau grasimi, sau oricare stimulente de genul cofeinei (sau nicotinei). Aceasta este tot. Doar observam, nu schimbam. Si apoi vei vedea ca observarea inseamna schimbare. Incearca! Functioneaza!
3. Ia-ti un moment din Sederea ta in Liniste pentru a scrie un cod etic personal care te-ar face o persoana mai buna. Nu mai mult de 5 puncte.
O data pe zi, chiar inainte de a merge la culcare, scoate carnetelul. Gandeste-te la care dintre cele cinci lucruri ai avut mai mult succes in acea zi si descrie intr-o singura propozitie. Ceva de genul, “Eram pe cale sa dau un telefon (in timpul serviciului) cu caracter personal dimineata, dar l-am facut in schimb in timpul orei de masa.”
Aceasta creeaza tot felul de ecouri de fundal, care contribuie la succesul proiectelor tale.

Fragment din Managementul karmic

business-ethics250420095635

Succes!

Cu drag,
Miky

About the author

Miky

Click here to add a comment

Leave a comment: