Planul de 40 de zile – ziua 34

By Miky / September 22, 2015

Bine te-am gasit!

Ziua 34
Afirmatia

DAT FIIND CA SUNT CONSTIENT DE FAPTUL CA SINELE MEU DIVIN SAU CONSTIINTA MEA CHRISTICA
REPREZINTA SURSA BUNASTARII MELE, ATRAG IN MINTEA SI IN NATURA MEA EMOTIONALA
INSASI SUBSTANTA SPIRITULUI.

ACEASTA SUBSTANTA ESTE SURSA MEA DE BUNASTARE. CU ALTE CUVINTE,
CONSTIENTIZAREA PREZENTEI LUI DUMNEZEU IN MINE ESTE CHIAR SURSA BUNASTARII MELE.

Ce ai de facut astazi?

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!

CAlea

 

Fii deasupra problemelor tale

A trait odata, un remarcabil Lama din Tibet, pe nume Khen Rinpoche, care a spus: “Problemele sunt un lucru bun, pentru ca te lasa sa vezi unde se afla problemele tale.”
Problema este urmatoarea: karma functioneaza precum avioanele. Inainte sa fi auzit de Managementul karmic, am investit deja un mare efort fie in a ne ignora colegii, furnizorii, clientii si lumea, fie chiar si in a-i “invinge” intr-un fel sau altul. Si toate aceste seminte karmice sunt inca acolo, plantate in mintea noastra: nimic nu se pierde, pentru bine sau pentru rau. Aceste seminte au fost plantate anterior, deci, in mod natural – ele vor decola primele. Ceva va interveni si ne va intarzia proiectul.
Si nu doar atat. Primul proiect pe care il vei administra conform acestor reguli, va arata probabil precum primul eseu pe care l-ai scris in scoala primara. Intre actiunile pe care le intreprinzi in mod constient pentru a-i ajuta pe partenerii karmici sa devina oameni de succes, vei intreprinde alte trei actiuni care sa-i impiedice sa obtina prea mult succes, doar din vechea obisnuinta. Este in regula: acea actiune pozitiva este cu 100% mai mult decat ce am realizat in trecut, si este de ajuns pentru a genera mai mult succes decat am avut pana acum. In schimb, cealalta actiune va genera seminte negative, ce vor rabufni in proiectul nostru, in momente nepotrivite, cauzandu-ne  probleme.

De ce unii oameni “rai” au succes
Sunt trei lucruri pe care ai nevoie sa le stii despre karma, pentru a intelege ce se intampla cu acesti oameni:

1. Nimic nu este “evident”. Esenta adevarata a karmei – realitatea din spatele potentei karmice a oricarei actiuni – este ceea ce o persoana crede in adancul inimii sale.
2. Nu stim exact cate alte avioane- cate alte seminte karmice – sunt deja aliniate in subcontientul unei persoane, gata de decolare. Semintele bune, pe care le-am vazut plantate de catre altcineva, sunt fara indoiala la rand, insa nu stim cat de departe in rand se afla.
3. E nevoie sa cunosti si a Doua Lege a Karmei: Karma intotdeauna creste. Asta inseamna ca o persoana egoista se prea poate sa fi fost cu adevarat generoasa odata, cu luni in urma, intr-un mod de care noi sa nu stim. In termeni karmici, nu este nicio problema cu aceasta samanta mica ce va evolua intr-un proiect de succes mai tarziu. In fond, un stejar de trei tone creste dintr-o ghinda de cateva grame, iar semintele mentale functioneaza pe acelasi principii.

Pe scurt, chiar exista o dreptate cosmica a lucrurilor si fiecare primeste ceea ce merita. Salturile pe care le are de facut realitatea, astfel incat toti sa primeasca exact ceea ce merita, exact atunci cand merita, sunt cuprinse in conceptul numit “vacuitate”.

Fragment din Managementul karmic

Asadar:

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!
– Be HAPPY NOW! VISION FOR THE FUTURE!  :)
Vacuitatea (potentialul ascuns)

Succes!

Cu drag,
Miky

About the author

Miky

Click here to add a comment

Leave a comment: