Planul de 40 de zile – ziua 35

By Miky / September 23, 2015

Bine te-am gasit!

Ziua 35
Afirmatia

BANII NU REPREZINTA SURSA REALA A BUNASTARII MELE.
NICI O PERSOANA, NICIUN LOC SI NICIO CONDITIE EXTERIOARA NU REPREZINTA ACEASTA SURSA.
ADEVARATA SURSA A BUNASTARII MELE ESTE CONSTIENTIZAREA,
INTELEGEREA SI CUNOASTEREA ACTIVITATII

PRODIGIOASE A MINTII DIVINE DIN INTERIORUL MEU.
INTELEGEREA ACESTUI ADEVAR ESTE ABSOLUTA.

DE ACEEA, SI SURSA BUNASTARII MELE ESTE ABSOLUTA.

Ce ai de facut astazi?

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!

Schimbarea

 

Supapa de inchidere karmica

Am mentionat ca pana si gandurile si actiunile mici se pot inflama in subconstient si pot iesi afara mai tarziu, intr-o forma mult mai mare. Ceea ce inseamna ca fiecare dintre noi se plimba cu un imens buzunar karmic plin de seminte aleatorii – seminte care ar putea izbucni in orice moment. Cat de bine tii minte tot ce-ai facut sau ai spus, sau chiar ai gandit cu o saptamana in urma? Cu atat mai putin cu luni sau ani in urma. Chiar nu putem sti ce urmeaza.

Ei bine..Cum pui capat unei seminte? Unde este supapa de inchidere? Acum ceva timp in urma cand abia am inceput sa identificam partenerii karmici de afaceri, am auzit de prima lege a karmei: “Orice iti doresti de la viata, este nevoie sa faci acel lucru pentru altcineva mai intai.” Deci, daca faci ceva bun pentru cineva, atunci doar ceva bun se poate intoarce la tine, si vice versa cu lucrurile rele.

Daca apare in viata mea cineva care se plange, asta inseamna ca eu insumi m-am plans in legatura cu cineva in trecut, perturband lucrul altcuiva. Deci, primul pas pentru a indeparta o problema din punct de vedere karmic, este identificarea tipului general de actiune pe care am comis-o in trecut, pentru a planta o asemenea problema. Modul de a opri karma, consta in faptul de a fi foarte atenti sa nu mai facem asa ceva acum. Adica, e prea tarziu sa facem sa dispara samanta propriu-zisa. Odata ce un stejar a crescut dintr-o ghinda, nu exista nicio putere in acest univers care sa poata impinge acest stejar inapoi in ghinda si sa faca ghinda sa dispara.

Problemele sunt prietenii tai

Acea plangere a avut un scop: vezi tu plangerea ti-a aratat unde era problema. Deci, bucura-te de problemele tale si accepta-le. Nu privi in alta parte si nu evita sa ai de-a face cu ele. Ele sunt prietenii tai; ele te vor duce departe. Ai identificat sursa problemei: trebuie sa te fi plans in trecut. Daca te opresti din a te plange de acum incolo – daca esti foarte grijuliu sa nu mai sufli o vorba de nemultumire – asta are ceea ce poti numi, o putere de rezonanta. Inceteaza in primul rand tu sa te mai plangi, si apoi vor inceta si ceilalti din vitata ta sa se planga. Daca alegi sa te plangi si tu in continuare…vei planta din nou seminte ale nemultumirii. Asa ca…Incepe cu tine!

fragment din Managementul karmic

Asadar:

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!
– Be HAPPY NOW! VISION FOR THE FUTURE!  :)
– Ai creat planuri foarte specifice, modeste despre cum ii vei face pe oamenii din jurul tau sa aibe succes. Acum vei merge in locul tau de liniste, vei scoate carnetelul si vei nota trei probleme actuale sau potentiale, care crezi ca ar putea aparea si te-ar putea impiedica sa-ti realizezi proiectele. Dupa aceasta, e simplu. Vei urma cea de-a patra si ultima lege a Karmei, care spune:
“Daca ti se intampla ceva,
Ce nu iti place,
Nu mai fa asta altora.”
Jey Rinpoche
Stii tu, de exemplu trei pasi prin care te vei opri din a te plange, sau a rezolva orice alta problema ai avea.

Succes!

Cu drag,
Miky

About the author

Miky

Click here to add a comment

Leave a comment: