Planul de 40 de zile – ziua 39

By Miky / September 27, 2015

Bine te-am gasit!

Ziua 39
Afirmatia

DE VREME CE SUNT  CONSTIENT CA SINELE MEU DIVIN REPREZINTA IMPLINIREA MEA ABSOLUTA, MA SIMT IN TOTALITATE IMPLINIT. ACUM SUNT CONSTIENT DE ACEST ADEVAR. AM GASIT ASTFEL SECRETUL VIETII, ASA CA MA POT RELAXA, STIIND CA ACTIVITATEA ABUNDENTEI DIVINE OPEREAZA DE-A PURURI IN VIATA MEA. TOT CE TREBUIE SA FAC EU ESTE SA FIU CONSTIENT DE FLUXUL ACESTEI ENERGII CREATOARE, CARE EMANA INCONTINUU, USOR SI FARA EFORT DIN CONSTIINTA MEA DIVINA. ACUM SUNT CONSTIENT. ACUM SUNT INTEGRAT IN ACEST FLUX.

Ce ai de facut astazi?

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!

3 intrebari

Cele mai importante 3 intrebari:

  1. What experiences /objects do I want to have in this lifetime? Ce experiente/lucruri imi doresc in aceasta viata?
  2. How do I want to grow? Cum vreau sa cresc? sa ma dezvolt?
  3. How do I want to contribute? Cum vreau sa contribui? (Implinirea vine din daruire)

De ce sunt importante aceste trei intrebari? Eu cred ca noi suntem suflete avand o experienta fizica. Si dupa ce credeti ca tanjeste un suflet? Da, exact, dupa experiente.Si de aceea prima intrebare, este despre experiente. Ce experiente vreau sa am in viata mea?

Tony Robins vorbeste despre cele 6 nevoi fundamentale ale fiintei umane:

1.Nevoia de siguranta/confort
2.Nevoia de incertitudine/diversitate
3.Nevoia de importanta/insemnatate
4.Nevoia de iubire si conexiune
5. Nevoia de crestere (dezvoltare)
6. Nevoia de contributie

Ultimele doua sunt nevoi spirituale foarte puternice: Cum putem sa crestem? Cum putem sa contribuim?

Acum, in caietul tau de lucru…creaza 3 liste/ rubrici. Sus trece intrebarea si da-ti cate 5 minute pentru fiecare si raspunde in scris. Uita de tot ce ti s-a spus ca nu poate fi facut…nu te gandi la cum ai sa indeplinesti toate aceste dorinte. Poate nu stii cum vei canta la pian o simfonie peste 5 ani de acum incolo…poate nu stii cum vei ajunge sa conduci o companie de 10mil de dolari  peste 3 ani de acum incolo….si nici nu conteaza. Doar noteaza aceste scopuri.

Ce experiente vrei sa traiesti, cum vrei sa cresti si cum vrei sa contribui?

Pentru a te ajuta, voi adauga niste mentiuni pentru fiecare intrebare:

Ce experiente vrei sa traiesti?
Your love life (cum vrei sa arate viata ta amoroasa? langa cine vrei sa te trezesti dimintea? gandeste-te la viata ta sociala- cine sunt prietenii tai, langa cine calatoresti? cum iti petreci timpul, langa cei mai importanti oameni din viata ta?)
Gandeste-te la bani, la lucrurile pe care ai vrea sa ti le cumperi? Gandeste-te la calatoriile tale – unde ai calatori? ce locuri ai vizita?

Cum vrei sa cresti? Sanatate si fitness, cum ai vrea sa arate corpul tau? vrei sa alergi la maraton, sa mergi la sala, sa ai patratele, sa dansezi….Viata spirituala – vrei sa meditezi, cat vrei sa avansezi pe calea spirituala? Viata intelectuala – la cate seminarii vrei sa mergi? ce abilitati vrei sa deprinzi?

Cum vrei sa contribui? Implinirea vine din daruire (Tony Robbins) Poate prin cariera (slujba) ta- poate scrii o carte, poate prin viata de familie, crescand copii minunati.

Dalai Lama spune: Esti fericit cand ii ajuti pe ceilalti sa fie fericiti!

Ce daruri ai de oferit? Poti contribui cu timpul tau, bani, abilitati, creand arta, muzica…

Poti sa te intorci oricand la aceste liste si sa le completezi. 

Asadar:

– porneste cu dreptul si cu Multumesc!
– citeste si scrie afirmatia in agenda ta. Focalizeaza-te 10-15 minute asupra ei
–  scrie cele 10 motive de recunostinta
– gandeste-te inainte de a adormi la lucrurile bune pe care le-ai facut ASTAZI pentru ceilalti si la lucrurile bune pe care altii le-au facut pentru tine. Bucura-te ca ai putut face bine si ai primit bine din partea celorlati!
– Be HAPPY NOW! VISION FOR THE FUTURE!  :)
Te invit sa-ti deschizi trei liste iar in capatul lor sa treci aceste intrebari. Si dupa ce scrii ceea ce stii ca iti doresti…lasa spatiu pentru a mai adauga. Si ori de cate ori vezi pe Facebook, sau la anumiti prieteni ceva ce ti-ar placea si tie sa experimentezi, trece si pe lista ta. Unele lucruri nici nu esti constient ca le doresti decat atunci cand vezi o imagine…si simti cum inima ta tanjeste dupa acea experienta.

Aceste liste vor reprezenta Bucket Listul tau! Dorintele tale, tot ceea ce vrei sa experimentezi in aceasta viata!

Find the joy in your life! Gaseste bucuria in viata ta!

Iar daca nu ai vazut filmul The Bucket List…poate e momentul 🙂

Succes!

Cu drag,
Miky

About the author

Miky

Click here to add a comment

Leave a comment: