• Home  / 
  • Carti
  •  /  Supermintea cuantica de Burt Goldman

Supermintea cuantica de Burt Goldman

By Miky / May 29, 2015

“Iertarea are o mare putere. Sa te absolvi de o anumita fapta inseamna sa te ierti pe tine insuti – sa renunti la notiunea de a te pedepsi pe tine insuti prin fapta sau gand. Te poti ierta pe tine insuti pentru toate erorile din trecut, intrucat esti o persoana diferita acum. Iarta-te, intelegand ca nu ai fi putut sa faci altfel lucrurile si nici nu le vei mai face nicioadata in acel fel. Esti mai matur acum. Poti sa iti acorzi iertarea. Cheia se afla in propria ta imaginatie, caci aici rezida vina, sau pacatul si pedeapsa. Ai incredere in acea abilitate a mintii tale de a crea imagini. Imagineaza-ti ca te-ai iertat. Spun asta deoarece tu esti cea mai importanta persoana din lume pe care trebuie s-o ierti, si singura persoana care poate face acest lucru, tu insuti.”

Prin formula iertarii iti poti utiliza mintea constienta pentru a ajunge la mintea subconstienta pentru a elimina acele ganduri care te impiedica sa atingi obiectivele pe care le vrei.

“Gandeste-te la tine insuti ca la o persoana creativa. O persoana care poate rezolva probleme intr-un mod unic si corect. De acum inainte permite nevoii tale de a fi creativ sa treaca peste orice nevoie care a limitat acea creativitate in tine.
Iata cele patru cuvinte ca sa incepi procesul.
Cuvintele sunt COMPORTA-TE CA SI CAND.
Da-mi voie sa explic.
Ce anume face mare un jucator de golf, jucator de tenis, campion de fotbal, jucator de baseball, boxer sau orice alt sportiv? Ce anume face un actor mare? Este vorba de increderea pe care o au si anume ca ei sunt cei mai buni. Imediat ce pierd acea incredere, avantajul a disparut. Acea linie ascutita care defineste un campion.”

Invata sa te comporti ca si cand lumea iti apartine. Asa cum Zorba a spus in film “Am asa o pofta de viata, incat simt ca as putea devora intreaga lume.” Asta inseamna sa te comporit ca si cand. Poti s-o faci!

Daca esti interesat de iertarea cuantica, cum poti curata diversele blocaje din viata ta, si multe altele..

Gasesti aceasta carte aici:

Concentrarea3

About the author

Miky

Click here to add a comment

Leave a comment: